Elérhetőségek

Grafitrend

Cím: 9600 Sárvár,
Bartók Béla utca 43/b.
Telefon: +36-70/630-0794
E-mail: info@grafitrend.hu
További információk

Cégadatok:

Cégnév: Grafitrend Kft.

Cím: 9600 Sárvár, Bartók Béla utca 43/b.

Adószám: 23472217-2-18

Cégvezető: Binder IzabellaBemutatkozás


Üdvözöljük a Grafitrend Kft. honlapján!

Szakirányú tanulmányaimat (alkalmazott grafikus, kirakatrendező, dekoratőr, mozgóképgyártó) követően a vizuális kommunikáció terén nyomdában és grafikai stúdiókban szereztem gyakorlatot a nyomdai előkészítés, a kiadványszerkesztés és a grafikai tervezés területén, majd több mint 10 éves szakmai tapasztalataimra építve 2011-ben megalapítottam a Grafitrend Kft.-t.

A Sárváron működő Grafitrend Kft. szolgáltatásainak körét az aktuális piaci trendeknek és ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, s ennek megfelelően ma már széles tevékenységkörrel állunk leendő és már meglévő ügyfeleink rendelkezésére. A grafikai tervezésen és a nyomdai előkészítésen túl a dekorációtervezés és -kivitelezés egyaránt kiemelt tevékenységeink közé tartozik.

Munkáinkban a kreatív gondolkodás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők által támasztott követelményekre, figyelembe véve a piaci igényeket és a kivitelezés szervezésének kritériumait.

Az elmúlt években több neves hotelnek, utazási irodának, cégnek, étteremnek és cukrászdának stb. készítettünk logót, emblémát, ét- és itallapot, reklámanyagokat, és terveztünk számukra teljes arculatot. Munkánk során kiemelkedően fontosnak tartjuk az innovációt, ugyanakkor arra törekszünk, hogy az általunk készített grafikai- és nyomdatermék vizuális megjelenése egyszerre legyen modern és időtálló.

Szakmai tapasztalatunk, elhivatottságunk, kreativitásunk mellett fejlett digitális eszközeink, gépparkunk is garanciája ügyfeleink elégedettségének.

Tekintse meg referenciáinkat!

Amennyiben tevékenységünk, szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük, keressen fel minket! Hívjon minket a +36-70/630-0794-es telefonszámon, írjon nekünk e-mailt vagy honlapunk kommunikációs űrlapján keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ossza meg velünk elképzeléseit! Mi örömmel állunk rendelkezésére, és garantáljuk, hogy az ön elképzeléseire építve, kreativitásunkat, magas szintű szakmai tudásunkat kamatoztatva az ön igényeinek és céljainak leginkább megfelelő grafikai terméket adjuk át Önnek.

Legyen az ügyfelünk! Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

 

Üdvözlettel:

Binder Izabella cégvezető

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Grafitrend - Magyar